Home - watergedragen producten ph min

Watergedragen producten pH Min

Deca-clean 310
Krachtige en water-verdunbare ontkalker op basis van melkzuur en citroenzuur. Uitermate geschikt voor allerlei soorten machines, apparaten en systemen als warmtewisselaars, koffiezetapparaten etc.
Biosan 340
Krachtig, geconcentreerd, visceus en waterverdunbaar sanitair reinigingsmiddel op basis van melkzuur en natuurlijke en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen.
Orange-clean 341
Geconcentreerd sanitair reinigings- en ontroestingsmiddel op basis van melkzuur en citroenzuur, voor het verwijderen van o.a. roestafzetting, kalk- en zeepresten op o.a. sanitair, tegels, glas, kunststof etc.
Saneco 342
Krachtig sanitair reinigingsmiddel met frisse geur op basis van melkzuur en citroenzuur, voor het verwijderen van o.a. kalk- en zeepresten op o.a. sanitair, tegels, glas, kunststof etc.
Wallclean 350
Krachtige en water-verdunbare zuurreiniger op basis van o.a. melkzuur. Verwijderd o.a. cementsluier, roest- en algaanslag, oxyden op verschillende soorten metalen, zeepresten etc.
Maximetal-food 355
Krachtig, geconcentreerd, en eventueel water-verdunbaar metaalbeitsmiddel op basis van o.a. melkzuur en volledig biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve bestanddelen.
Ontweringswater 395
Ontweringswater voor het reinigen / ontgrijzen van hard- en teakhouten tuinmeubelen e.d.
   

 


eenschijfmachines schrobzuig machines hogedruk reinigers stofzuigers schoonmaakmiddelen
         
logo Cleanfix logo Dirks ladders logo Ettore logo Maxeco
logo Unger