Home - Smeermiddelen

Smeermiddelen

Keramic-Seize 800
Hoogwaardige anti-vreetpasta en anti-vastloop smeermiddel op basis van keramische bestanddelen, welke temperaturen weerstaan tot boven de 1200oC. Na opbouw een verhoogde weerstand tegen logen en zuren.
Keramic-Seize 801
Hoogwaardige anti-vreetpasta en anti-vastloop smeermiddel op basis van keramische bestanddelen, idem als Keramic-Seize 800 maar verpakt in een handige aërosol verpakking (400ml.).
Keramic-Seize 805
Hoogwaardige anti-vreetpasta en anti-vastloop smeermiddel op basis van keramische bestanddelen voor de voedselverwerkende industrie.
Sili-Max 812
Siliconenspray in handige 400 ml. aërosol verpakking voor het smeren en glijdend maken van bewegende delen.
Sili-Max 812
Mensvriendelijke en veilige siliconenspray. Speciaal geschikt voor het smeren en glijdend maken van bewegende delen en ter voorkoming van aanhechting van statische en atmosferische vervuiling.
Simba-Tronic 813
Mensvriendelijke, veilige vochtverdrijver en conserveringsmiddel voor elektrische apparatuur, tevens geschikt als conserveringsmiddel voor metalen.
Maxi-Coolant 820
Hoogwaardig koelsmeermiddel met een lange standtijd voor alle slijpbewerkingen en middelzware tot zware verspaning, speciaal ontwikkeld voor het (af)vlakken, draaien, boren en zagen.
P.T.F.E.-Additef 831
Speciaal smeermiddel/additief op basis van PTFE(teflonÒ) deeltjes voor het onderhouden en smeren van allerlei soorten aandrijvingen, tandwielkasten, 4-takt motoren etc.
P.T.F.E. Lube 840
Hoogwaardige smeerolie op basis van PTFE(teflonÒ) deeltjes en een neutrale synthetische olie in een handige aërosol verpakking (400ml.), tevens toe te passen als kruipolie.
P.T.F.E.-Kruipolie 845
Hoogwaardige kruipolie op basis van PTFE(teflonÒ) deeltjes en een dun vloeibare olie in een handige aërosol verpakking (400ml.), tevens toe te passen als smeerolie.
Simba-Tef 850
Hoogwaardig lithiumvet op basis van PTFE(teflonÒ) deeltjes, verpakt in een standaardmaat vetpatroon.
Simba-Tef FG 855
Lithiumvet voor de voedselverwerkende industrie, verpakt in een standaardmaat vetpatroon.
Leibaanolie VG-860
Smeermiddel voor geleidingen waar een hechtende smeerfilm met een hoge drukopname capaciteit vereist is.
Simba-Cool 870
Hoogwaardig en ecologisch verantwoord volsynthetisch koelsmeermiddel voor slijpbewerkingen en lichte- tot middelzware verspaning, speciaal ontwikkeld voor het (af)vlakken, draaien, boren en zagen.
Inox-Draadpasta 875
Speciaal hoogwaardige pasta om te boren, draad te snijden, te stansen, te frezen etc.
Maxi-Cool 880
Hoogwaardig halfsynthetisch koelsmeermiddel met een lange standtijd voor alle slijpbewerkingen en middelzware tot zware verspaning, speciaal ontwikkeld voor het (af)vlakken, draaien, boren en zagen.
Inox-Cool 885
Speciaal boor- en draadsnij-middel in een handige 400 ml. aërosol verpakking voor middelzware tot zware verspaning van zowel ferro als non-ferro metalen.
Inox-Cool M 886
Water of oplosmiddel verdunbaar boor- en draadsnij-middel voor middelzware tot zware verspaning van zowel ferro als non-ferro metalen.
Maxi-Tef 890
Hoogwaardige smeerolie op basis van PTFE(teflonÒ) deeltjes, tevens toe te passen als kruipolie.
Bio-Lube 892
Hoogwaardige biologisch afbreekbare smeerolie op basis van PTFE(teflonÒ) deeltjes.

 


eenschijfmachines schrobzuig machines hogedruk reinigers stofzuigers schoonmaakmiddelen
         
logo Cleanfix logo Dirks ladders logo Ettore logo Maxeco
logo Unger