Home -oplosmiddelen

Oplosmiddelen

Dry-Solv 707
Vluchtige industriële ontvetter/reiniger op basis van isoparaffinische- en alifatische koolwaterstoffen voor het verwijderen van vet, olie, bitumen, harsen etc. Verkrijgbaar in handige 400 ml. aërosol en bulkverpakking.
Luca-Solv 727
Pasteuze verfverwijderaar, verwijderd o.a. bitumen, synthetische en waterverdunbare alkydharsverven, dispersieverven, polyurethaanlakken, sierpleisters, graffiti, lijmresten etc.
Quinto-Sol 730
Reinigingsmiddel op basis van biologisch afbreekbare en aromaat-vrije oplosmiddelen, voor het verwijderen van gemorste Hot-Melt lijmresten alsmede kleurstoffen en pigmenten die gebruikt worden in de kunststof industrie.
Tarsol 735
Reiniger voor machines, auto’s, kogellagers, kettingen, vloeren, gereedschappen, filters etc. die vervuild zijn met olie, vet, lijm, kleurstoffen, inkt, teer, bitumen, kitresten etc
Citrus-Cleaner 738
Reiniger op basis van een puur-natuur-oplosmiddel, voor het verwijderen van vet, olie, inktresten, kitresten, bitumen, tectyl, harsen, lijmen etc. op diverse soorten ondergronden.
Citro-Sol 740
Krachtige ontvetter/reiniger op basis van een puur-natuur-oplosmiddel, voor het verwijderen van vet, olie, inktresten, kitresten, bitumen, tectyl, harsen, lijmen etc. op allerlei soorten ondergronden.
Stickerverwijderaar 741
Sticker verwijderaar op basis van o.a. een puur-natuur-oplosmiddel.
Simba-Solv 750
Krachtige ontvetter/reiniger op basis van een puur-natuur-oplosmiddel en aromaatarme petroleum destillaten voor zowel handmatig gebruik als voor gebruik als koudontvetter in een ontvetbak.
Carsol 757
Reiniger voor machines, auto’s, kogellagers, kettingen, vloeren, gereedschappen, filters etc. die vervuild zijn met olie, vet, lijm, kleurstoffen, inkt, teer, bitumen, kitresten etc
Maxi-Sol 760
Krachtige industriële ontvetter/reiniger op basis van aromaatarme petroleumdestillaten voor zowel handmatig gebruik als voor gebruik als koudontvetter in een ontvetbak.
Multi-Sol 767
Krachtige waterverdunbare industriële ontvetter/reiniger op basis van aromaatarme petroleumdestillaten voor zowel handmatig gebruik als voor gebruik als koudontvetter in een ontvetbak.
Pigment-Floor 770
Krachtig vloerreinigingsmiddel op basis van biologisch afbreekbare en aromaat-vrije oplosmiddelen, voor het verwijderen van kleurstoffen en pigmenten die gebruikt worden in de kunststofindustrie e.d.
Pigment-Remover 780
Krachtig reinigingsmiddel op basis van een puur-natuur-oplosmiddel en biologisch afbreekbare en aromaat-vrije oplosmiddelen, voor het verwijderen van kleurstoffen, pigmenten e.d.
Aqua-Sol Extra 789s
Reinigingsmiddel op basis van volledig biologisch afbreekbare aromaat–vrije bestanddelen, voor het verwijderen van inkt- en verresten.
Aqua-Sol 790
Krachtig reinigingsmiddel voor het verwijderen van inkt- en verfresten e.d. op o.a. vrachtwagenzeilen e.d. geheel op basis van aromaat–vrije bestanddelen welke volledig biologisch afbreekbaar zijn.
Poly-Clean 791
Reinigingsmiddel op basis van volledig biologisch afbreekbare oplosmiddelen voor het verwijderen van niet uitgeharde (polyester)harsen e.d.
Maxi-Pool
Bijzonder zuiver en hoogactief snelwerkend vlokmiddel voor de reiniging van zwembadwater m.b.v. zand-, patroon- en keizelgoerfilters. Maxi-Flock is een vloeibaar product waardoor de dosering erg eenvoudig is.
U.P.Remover 795
Reinigingsmiddel op basis van biologisch afbreekbare en aromaat-vrije oplosmiddelen, voor het verwijderen van inktresten, kleurstoffen en pigmenten die gebruikt worden in de kunststof industrie

 


eenschijfmachines schrobzuig machines hogedruk reinigers stofzuigers schoonmaakmiddelen
         
logo Cleanfix logo Dirks ladders logo Ettore logo Maxeco
logo Unger